U Puli Božićni sajam kreativnosti

Sajam se na Giardinima održavao i preklani (M. ANGELINI)
Sajam se na Giardinima održavao i preklani (M. ANGELINI)

Od četvrtka, 17. prosinca pa sve do 30. prosinca na pulskim Giardinima održavat će se Božićni sajam kreativnosti u organizaciji Udruge Razvoj. Kako doznajemo od njezine predsjednice Lele Blekić, Božićni sajam idealno je mjesto za pronalazak originalnih poklona, ali i mjesto gdje će se posjetitelji moći družiti s prijateljima uz kavicu i kolač, toplo vino ili neku drugu prigodnu deliciju. Božićni sajam održava se u sklopu gradskih programa "Prosinac u Puli" i ostalih pratećih događanja koji će biti na istoj lokaciji.

- Sajam ćemo ove godine organizirati u samom centru grada, na Giardinima, gdje će izlagači imati lijepe unificirane drvene štandove. Taj dio grada bit će lijepo okićen, osvijetljen i upotpunjen novom atraktivnom - kućom Djeda Mraza. Kreativnost izlagača upotpunit će doživljaj šarenila boja i okusa, što će, nadamo se, razveseliti posjetitelje, izlagače, medije i nas organizatore, veli Blekić.

U ponudi sajma i ove će godine biti proizvodi ručne izrade koji su idealan i jedinstven dar - ukrasi, dekoracije, uporabni predmeti, ručno rađene igračke i ostalo za djecu, unikatan nakit i torbice, delicije vlastite proizvodnje (med, fritule, kolači, čokolada, vino, likeri, kuhano vino, kobasice, palačinke…) (B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter