U pucnjavi u Rijeci ozlijeđen muškarac

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Oko 12.10 sati u Rijeci ispred grill caffea Adria u Osječkoj 14 došlo je do pucnjave u kojoj je jedna osoba zadobila prostrijelnu ranu noge te je prevezena vozilom hitne pomoći u riječki KBC, dok je više osoba osumnjičenih za oružani incident privedeno. Na hitnu je nakon obračuna vatrenim oružjem zaprimljena i jedna ženska osoba.

Prema prvim informacijama s terena, sukob između više osoba počeo je još na benzinskoj crpki na Turniću nakon čega je uslijedila suluda vožnja ulicama Rijeke, sve po pečenjare Adria, gdje je jedno od vozila naglo prepriječilo put drugom vozilu. Muškarac je izašao iz auta i počeo pucati u osobu u drugom autu.

Na terasi ugostiteljskog objekta u tom se trenu nalazio velik broj gostiju, od čega velik broj žena i djece. Kad su začuli pucnjeve, svi su u strahu za vlastiti život polegli na tlo.

Jednoj osobi je u pucnjavi prostrijeljena noga, a naknadno je u Hitnom traktu KBC-a zaprimljena još jedna žena s ozljedama koje su posljedica tog sukoba, doznaje se.

Policija je privela više sudionika sukoba i pucnjave, i u tijeku je kriminalističko istraživanje. Očevid na mjestu incidenta vodio je županijski državni odvjetnik a još nisu poznate okolnosti ni motivi ovog djela, navode iz Policijske uprave primorsko-goranske. (Slavica KLEVA)


Podijeli: Facebook Twiter