U prometnoj nesreći u Kraljevici poginula jedna osoba

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak nešto prije 18 sati na dijelu Jadranske magistrale pri izlasku iz Kraljevice nadomak odvojka za otok Krk, poginuo je D. K., 76-godišnji vozač WV golfa.

U prometnoj nesreći sudjelovala su tri osobna automobila, svi s riječkim registarskim oznakama. Vozači osobnih automobila opel astra i fiat seicento nisu ozlijeđeni, ali je nažalost vozač golfa koji je i prešao nenadano na suprotni kolnički trak smrtno stradao.

Na mjesto nesreće izašla je državna tužiteljica koja je naložila obdukciju tijela kako bi se utvrdio uzrok smrti. Naime, nije isključena mogućnost da je vozaču golfa možda u jednom trenutku pozlilo pa je stoga i nenadano skrenuo s ceste. 

Vozač golfa kretao se iz smjera Kraljevice  u pravcu Crikvenice, dok su vozači opel astre i fiat seicenta  u koloni jedan za drugim vozili u suprotnom smjeru, prema Kraljevici. 

U trenutku kada je vozač »golfa« skrenuo na suprotni trak,  seicento kojeg je samo rubno zahvatio, zavrtio se na cesti odletjevši u  suprotnu stranu i zaustavio se izvan kolnika. Istovremeno, vozač golfa je nastavio s kretanjem te je cijelom prednjom stranom svom silinom udario u lijevu bočnu stranu opel astre prikliještivši je uz sam odbojnik uz cestu. (S. KLEVA/Novi list)


Podijeli: Facebook Twiter