U prodaji ulaznice za Sea Star Festival

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Od utorka u podne do srijede u podne po povoljnijoj je cijeni moguće kupiti prve festivalske ulaznice za Sea Star Festival, novi Exitov projekt koji u turistički kompleks Stella Maris u Umagu 26. i 27. svibnja dovodi 70 izvođača na šest pozornica. U ograničenoj količini i sa 60 posto popusta ove ulaznice će se prodavati po cijeni od 199 kn, nakon čega im se cijena penje. Moguće ih je kupiti na prodajnim mjestima Ticketshopa i Entria te internetskim stranicama oba sistema.

Svi posjetitelji Sea Star Festivala smještaj u apartmanima festivalskog kompleksa mogu rezervirati putem službenog turističkog servisa Exit festivala po cijeni već od 9,99 eura. U ponudi je i ograničen broj promotivnih paketa u koje su uključeni šestodnevni smještaj u kampu festivala i ulaznica za festival, a sve po cijeni već od 49 eura.

Od imena koja će nastupiti na festivalu za sad su najavljeni: The Prodigy, Dubioza Kolektiv i Urban & 4.

Exit je za kraj godine pripremio i super blagdansku ponudu: kupnjom ulaznice za Exit Festival po cijeni od 439 kuna, dobiva se i ulaznica za preostala tri festivala Exitovog Ljeta ljubavi 2017. - za Sea Star Festival u Hrvatskoj, Revolution Festival u Rumunjskoj te Sea Dance Festival u Crnoj Gori. Kupci ulaznice mogu se registrirati od 1. do 28. veljače na www.exitfest.org. Ulaznice za festival u prodaji su diljem Hrvatske na prodajnim mjestima Ticketshop.hr-a. (I. Ko.)


Podijeli: Facebook Twiter