U ponedjeljak odluka o Scoriji

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Trese se trenerska stolica Elvisa Scorije u "Istri 1961". Bilo je tako i uoci derbija zacelja u Zaprešicu, a sad je, nakon minimalnog poraza od "Intera", dodatno potencirano. Za ponedjeljak u 17 sati najavljena je sjednica Izvršnog odbora pulskog prvoligaša na kojoj ce se raspravljati o povjerenju treneru Elvisu Scoriji. Bit ce to glavna tocka predloženog dnevnog reda, a kako predsjednik Darko Jergovic zbog ranije dogovorenog puta nece prisustvovati, s velikom se vjerojatnošcu može predvidjeti da ce pulskom strucnjaku biti izglasano nepovjerenje.

Svojim su izjavama to vec proteklog tjedna najavili izvršni dopredsjednik Ivan Herak i dopredsjednik Korado Soldatic, iako je trener Scoria i nakon toga izjavio da nece podnijeti ostavku niti u slucaju poraza u Zaprešicu. Medutim, dojam je ipak da bi vec protiv "Karlovca" u subotu na Verudi "zeleno-žute" mogao voditi novi strucnjak.

Prema dostupnim informacijama, Ilija Loncarevic najizgledniji je nasljednik pulskog trenera na klupi Verudeža. Ante Miše, koji je jedno vrijeme bio opcija, po svemu sudeci više nije u "igri", ali se zato u posljednje vrijeme javila i ideja o dolasku Marijana Vlaka.

Naravno, da bi netko od ovih njih zasjeo u klupu Verudeža, potrebno je da prije ode trener Elvis Scoria. Da bi do toga došlo trebat ce prethodno razriješiti cvrst i bogat ugovor pulskog trenera, jer u klubu baš i nemaju novca da placaju istovremeno i njega i novog trenera. To se može izbjeci samo na dva nacina: da Scoria sam podnese ostavku ili da se ugovor sporazumno raskine. S obzirom na sve što je dosad pulski trener govorio o toj temi, predvideni razlaz nece biti nimalo laka zadaca za upravu pulskog prvoligaša.


Podijeli: Facebook Twiter