U ponedjeljak Dan otvorenih vrata Valamar Rivijere

Valamar djelatnike zapošljava u svim odjelima, od restorana, bara i kuhinje do sporta i domaćinstva (D. MEMEDOVIĆ/Arhiva)
Valamar djelatnike zapošljava u svim odjelima, od restorana, bara i kuhinje do sporta i domaćinstva (D. MEMEDOVIĆ/Arhiva)

Valamar Riviera u suradnji s porečkom službom Hrvatskog zavoda za zapošljavanje organizira Dan otvorenih vrata u ponedjeljak, 27. ožujka, od 10 do 16 sati u kongresnoj dvorani Magnolia hotela Valamar Diamant. Valamar u Poreču djelatnike zapošljava u svim odjelima, od restorana, bara i kuhinje preko recepcije i rezervacijskog centra do sporta i domaćinstva.

Mogućnosti zaposlenja

Između ostalih, otvorena su radna mjesta za voditelje bara, konobare, barmene, kuhare i a la carte kuhare, pomoćne kuhare i kuhinjske radnike, mesare, recepcionare i pomoćne recepcionare, perfect experience creator suradnike, suradnike u rezervacijskom centru, sobarice i čistačice te radnike na bazenu. Na Danu otvorenih vrata od 10 do 10.30 sati posjetiteljima će biti predstavljene mogućnosti zaposlenja i prednosti rada u Valamar Rivijeri. Njihovi stručni timovi bit će na raspolaganju za sva pitanja, a zainteresirani kandidati moći će se predstaviti kroz individualne intervjue koji će im pomoći u odabiru najprikladnijeg zanimanja u turizmu.

Iz Valamara poručuju da svoju poziciju najpoželjnijeg poslodavca u industriji zadržavaju konkurentnom politikom plaća te drugim poticajnim mjerama, zbog čega im se vraća 65 posto sezonskih radnika. Njihovi radnici su u prvih devet mjeseci prošle godine imali plaću čak 29 posto iznad prosjeka turističkog sektora i šest posto iznad hrvatskog prosjeka, a provode i sustavne programe nagrađivanja zaposlenika te ulažu u njihovu edukaciju, sve kako bi zadržali kvalitetan kadar.

Pogodnosti za sezonce

Sezonskim radnicima osiguravaju besplatan smještaj i prehranu, a u sklopu Valamar +3 programa stalnim sezoncima je osigurano zaposlenje od devet do 12 mjeseci tijekom tri uzastopne godine, status zaposlenog radnika te produženo mirovinsko i zdravstveno osiguranje uz stabilna primanja cijele godine kao i garantiranu novčanu pomoć do 3.961 kune u periodu kada stalni sezonac ne radi, uz mogućnost ostvarenja dodatnih prihoda kroz poseban angažman u Valamaru.

Stalni sezonci mogu sudjelovati u nekom od 17 programa nagrađivanja te razvoja karijere, imaju prvenstvo pri stalnom zapošljavanju, besplatne preventivne sistematske preglede te povoljnije uvjete kreditiranja kod banaka partnera Valamar Rivijere. (D. PALIBRK)


Podijeli: Facebook Twiter