U petak u prodaji NaNajJače!! od Koktelsa


U petak će u prodaji biti novi, sedmi album grupe Koktelsi nazvan "NaNajJače!!", a moći će se kupiti uz Novi list i Glas Istre za 9,99 kuna.

Na albumu je 14 novih pjesama. Neke su u tipičnom stilu Koktelsa, brze, s puno ritma uz par izleta u druge žanrove, balade, pjesme u mediteranskom stilu…

Bend čine Nikola Peršić Niki, Tomi Kresevič, Damir Tibljaš, Nenad Mandić, Sandro Beni, a od jeseni pridružili su im se pjevačica Claudia Beni i bubnjar Antoan Hrelja. Kažu dečki da su se ženski glas i energija odlično uklopili i u novi materijal jer je Claudia pjesmama doprinijela bojom, interpretacijom i širinom različitosti.

- Otkad je Claudia došla dosta nam se toga otvorilo, još smo dobili širine jer ipak je ona bila na Eurosongu i nacionalno je poznato ime, ne zaboravimo na karijeru s Teensima, a uz to i još jako dobro zgleda, tako da moramo sad iskoristit', kaže Peršić.

Prije Nove godine objavili su miks singlova "Po domaću style" jer su htjeli vidjeti kako će se nova pjevačica snaći u njihovim dobro poznatim pjesmama pa su uz šaljivu priču povezali nekoliko refrena i u stilu dueta to skupa otpjevali što se pokazalo kao pun pogodak. (M. RADIĆ, foto S. BERNETIĆ)

CIJELI TEKST U DANAŠNJEM TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter