U petak u Poreču koncert Hladnog piva

Hladno pivo
Hladno pivo

Festival života Poreč Open Air, jedinstveno festivalsko događanje koje u Poreč u iduća tri mjeseca donosi više od 100 događanja na brojnim gradskim lokacijama, ulazi u svoje glazbeno izdanje te već u petak, 24. lipnja predstavlja pravu rock poslasticu.

Glazbeni dio Poreč Open Aira započinje žestokim nastupom Hladnog piva, zagrebačkog rock sastava koji svim ljubiteljima malo žešćeg zvuka jamči odličan provod i uživanje u najvećim hitovima s prošlih, ali i najnovijeg albuma.

Dečki iz Gajnica prešli su dug i trnovit put od pankera do benda koji je danas sinonim za rock i društveno angažirane tekstove koji progovaraju o svim, pa i politički "nekorektnim" temama. Danas je Hladno pivo jedan od najatraktivnijh hrvatskih koncertnih bandova za koji se uvijek traži karta više, a svi posjetitelji Poreča i Poreč Open Air festivala imat će prilike uživati u njihovu glazbenom opusu na porečkoj rivi potpuno besplatno.

Prije nastupa najžešćih domaćih rockera, od 21 sata svoje gitarsko i vokalno umijeće pokazat će mlade nade rock glazbe, talentirani rock bandovi Gretta, Judette, dok nakon nastupa Hladnog piva na scenu stupa još jedan mladi perspektivni bend - Barbari.

Koncert Hladnog piva te Grette, Judette i Barbara uvod je u dugo toplo porečko ljeto i glazbene večeri koje će se tijekom Poreč Open Aira održavati na brojnim gradskim lokacijama. Utorkom R&B, srijedom Jazz, petkom Electronic, subotom Unplugged donose ritmove i bitove za svačiji ukus.

Program ovog središnjeg ljetnog događanja u Poreču dostupan je na www.porecopenair.com, a svi zainteresirani mogu u potrazi za informacijama i novostima u programu festivala Poreč Open Air posjetiti i službenu Facebook stranicu festivala www.facebook.com/PorecOpenAirFestival.

Valamar Riviera je glavni sponzor partner i idejni pokretač projekta Poreč Open Air. U suradnji s lokalnom zajednicom Valamar Riviera želi pokrenuti aktivnosti stvaranja doživljajnog turizma, a Poreč Open Air jedan je od takvih projekata. Uz Valamar Rivijeru, Poreč Open Air Festival podržavaju Grad Poreč i Turistička zajednica Grada Poreča, čiji je zajednički cilj neprekidno unaprjeđivati imidž grada kao vodeće hrvatske turističke destinacije, te brojni drugi partneri i sponzori, a organizator festivala je tvrtka MPG. (G. I.)


Podijeli: Facebook Twiter