U petak u Glasu Istre - kuponi s popustima za kupnju


U udruženju obrtnika Pula je prezentirana trgovinska akcija Glasa Istre i istarskih trgovaca, organizirana u suradnji s Udruženjima Obrtnika Pule, Pazina i Labina, Obrtničkom komorom Istarske županije i Hrvatskom gospodarskom komorom - Županijskom komorom Pula, a u kojoj svojim čitateljima daruju kupone s popustima za kupnju.

Kako je navela Elida Cerovac Bakiš, predsjednica Ceha trgovaca pri pulskom Udruženju obrtnika, ovo udruženje dugi niz godina organizira razne trgovačke manifestacije ali one su do sada uglavnom bile fokusirane na Pulu i to na centar grada.

- Željeli smo ponuditi nešto i kupcima van Pule te u akcije uključiti i druge trgovce, sa što širim asortimanom. Ovim se putem zahvaljujem Glasu Istre na suradnji i realizaciji naše ideje, a kako bi kuponi s popustima došli do što većeg broja kupaca, a sama akcija bila što uspješnija, navela je Cerovac Bakiš.

Kako je pojasnila u petak, 24. lipnja, u izdanju Glasa Istra objavit će se kuponi s popustima koje će kupci moći iskoristiti od ponedjeljka 27. lipnja pa sve do 7. srpnja. Inače, u akciju se uključilo ukupno 26 trgovaca s područja Labina, iz Pazina, Pule te iz Banjola, Galižane, Vodnjana, Rovinja, Buzeta i Šišana, od kojih neki imaju dućane i u nekoliko gradova.

Jadranka Vukmirović, predsjednica Strukovne grupe trgovaca pri Hrvatskoj gospodarskoj komori - Županijskoj komori Pula navala je kako je Komora odmah prihvatila akciju u koju su se uključili brojni trgovci te kako će akciju i dalje podržavati, a u nove će se cikluse sigurno uključiti još trgovaca. Ivana Zečević, voditeljica Marketinga Glasa Istra navela je kako su rado prihvatili ideju obrtničke komore, na zadovoljstvo svojih čitatelja te kako bi podržali istarske obrtnike i trgovce.

- Nakon što smo prihvatili ideju naš je marketing osmislio njenu realizaciju dok je za vizualni dizajn zaslužan dizajn studio Glasa Istre, navela je Zečević te pozvala sve čitatelje da u petak, što prije, nabave svoj primjerak Glasa Istre i iskoriste popuste kojima ih časte trgovci prijavljeni u prvi ciklus akcije.

Alison Merlić, tajnica pazinskog udruženja obrtnika također je navela kako pazinski trgovci podržavaju ovu akciju te poručila svima da kupe primjerak Glasa Istre, iskoriste popuste i vrate život "u male istarske trgovine".

Različiti asortiman - za svakoga ponešto

U trgovačku akciju uključilo se 26 trgovaca s područja Istarske županije s različitim asortimanom, za svakoga ponešto. Tako će kupci s popustima moći kupiti informatičku opremu, papirnu galanteriju, građevinski materijal, elektro materijal, odjeću i obuću…

U Labinu tako popuste nudi Trgovina Pascal, Salon namještaja Noina arka i Željezarija Vida Commerc. Iz Labina se u akciju uključio trgovački obrt Laura, Stefi i Nika, a iz Pazina trgovački obrt Tony, Boutique Amica, E-computing (prodavaonica u Pazinu i Labinu). U Puli su u akciju uključene trgovine Polo North, Bianchi, trgovački obrt MDM, Zlatarsko-filigranski i trgovački obrt Biteri, trgovački obrt Medea, Histria sport, zatim Supercolor, Viva Media, papirnica Pajo, Quadrata (unutarnja vrata, podovi, keramika) i Jadrograd (keramike, sanitarije, kupaonice) i Vikon Servis Nova, informatički obrt. S popustima će se moći kupiti i građevinski materijal u Banjolama i Galižani u trgovini Mago, elektromaterijal u trgovinama IN-DI u Puli, Vodnjanu i Rovinju, poljoprivredna oprema i proizvodi AM Grupe u Buzetu te bicikli i sportska oprema u trgovini B.R.B Sport u Šišanu.

Popusti se u trgovinama kreću od deset do 30 posto. U petak možete provjeriti koji su kuponi "u igri" i za koji sve asortiman, kao i uvjete kupovine s popustima. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter