U petak presuda za slucaj "Dragonera"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sudenje za prodaju Dragonere, slucaj zbog kojeg Grad Vodnjan od nekadašnje opcinske nacelnice Lidije Delton potražuje gotovo 50 milijuna kuna s kamatama, u utorak je na Županijskom sudu u Puli privedeno kraju.

Sudsko vijece kojim predsjeda sutkinja Sena Midžic Putigna saslušalo je završne govore zamjenika Županijske državne odvjetnice Vlade Sirotica te branitelja Srdana Šakica, Cede Prodanovica i Milenka Ilica koji su saželi svoju argumentaciju za osudujucu, odnosno oslobadajucu presudu nekadašnjim vodnjanskim celnicima Uliani ?uric, Lidiji Delton i Marjanu Rudanu za malverzacije opcinskim novcem.

Presudu ce sutkinja Midžic Putigna objaviti u petak u 14 sati, a kako se cini, nitko od troje okrivljenika nece doci saslušati presudu. Iako se govorilo i o slucaju davanja parcele Rudanu, preuzimanju obveze NK Vodnjana da isplati odštete bivšem igracu te placanju letaka IDS-a s proracunskih 3.000 kuna, najviše rijeci utrošeno je na najtežu inkriminaciju - prodaju Dragonere, za što se iskljucivo tereti Delton. (Piše Marica KOŠTA)

PROCITALI STE SKRACENU VERZIJU TEKSTA. OPŠIRNIJE O OVOJ TEMI CITAJTE U TISKANOM IZDANJU GLASA ISTRE.


Podijeli: Facebook Twiter