U petak počinje edukacija za iznajmljivače

(Neven LAZAREVIĆ)
(Neven LAZAREVIĆ)

Turistička zajednica središnje Istre u petak, 10. veljače, s početkom u 12 sati u Školsko-gradskoj sportskoj dvorani u Pazinu započinje ciklus edukacija za iznajmljivače. Cilj edukacije je, kaže Sanja Kantaruti direktorica Turističkog ureda TZSI, što kvalitetnija priprema predstojeće turističke sezone. Edukacija će se, dodaje, provoditi kroz tri sesije, kreće se sa zakonskom regulativom, zatim izradom web stranica, značaju fotografije u promocijskim aktivnostima, zatim upoznavanje softvera za prijem gostiju te značaj uređenja interijera i eksterijera prostora koji se iznajmljuju. 
 
O zakonskim obavezama iznajmljivača govorit će Rosanda Matijašević iz Ministarstva turizma, o inspekcijskom nadzoru u smještajnim objektima Vesna Boljunčić iz Turističke inspekcije, a o kontroli i naplati boravišne pristojbe Zorko Belac iz Carinske uprave. Web stranice za iznajmljivače predstavit će Augustin Ravnić, o fotografiji u ?prodaji snova? govorit će Diego Martinčić, dok će o upravljanju najmom govoriti Dušan Poropat. U srijedu, 15. veljače s početkom u 15 sati o poboljšanju prodaje objekta na Booking.comu govorit će Ante Plavčić, a o prijavi gostiju na eVisitor putem InCheckin aplikacije govorit će Toni Milovan. Završna 
predavanja održat će se 24. veljače u Spomen domu s početkom u 16 sati. Ondje će Katja Sošić govoriti o krajobraznoj arhitekturi i urbanom dizajnu, o projektiranju i proizvodnji rasvjete govorit će Loredana Jurman, a o arhitekturi i dizajnu interijera Boris Ružić.
 
Sudjelovanje na edukacijama je besplatno, a dodatne informacije dostupne su putem web stranice www.central-istria.com. Prijave se primaju e-mailom na: [email protected] ili pozivom na broj 091 2622 460. Edukaciji mogu prisustvovati i iznajmljivači iz drugih krajeva Istre, a ne smo oni koje okuplja TZSI, kaže Kantaruti. (M. RIMANIĆ)
 
 
 
 

Podijeli: Facebook Twiter