U petak "Noc hrvatskih dizajnera"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

ALDUK, Aleksandra Dojcinovic, Boudoir, Charlie design, ELFS, Etna Maar, Hippy garden, IK studio, LINK by Ogi, LUKA, MAK, Renata Svetic - SVE i Zigman neka su od najjacih imena hrvatskog modnog dizajna, a okupili su se u zajednicku inicijativu Noc hrvatskih modnih dizajnera powered by Dreft koja ce se održati u petak u središtu Zagreba od 19 do 23 sata.

Kao najava samog projekta snimljen je editorijal "U noci dizajnera" u kojem su kroz jednu potpunu kombinaciju predstavljene aktualne kolekcije hrvatskih dizajnera za sezonu jesen/zima 2010/11., a koje ce se u Noci hrvatskih modnih dizajnera powered by Dreft moci kupiti po 30% nižim cijenama.

Prilika je to da se pripremite za noc u kojoj cete s dizajnerima moci razgovarati i popiti pice, ali i u njihovom društvu isprobati i kupiti odjecu iz aktualne kolekcije.

Prošecite centrom Zagreba, posjetite salone naših najvecih dizajnerskih imena, upoznajte se s njihovim novim kolekcijama, obogatite svoj ormar ponekim novim komadom s dizajnerskim potpisom i provedite glamuroznu vecer uz Noc hrvatskih modnih dizajnera powered by Dreft.

Zaštitno lice kampanje i ovog editorijala je 18-godišnja Ana Vukelic iz agencije Taliamodel, dok je za fotografiju zaslužan Goran Cižmešija. Styling potpisuje Jasmina Arnautovic, make up Nena Mrkonjic, a frizuru Tajana Akalovic za Evelin.
Moda.hr

 


Podijeli: Facebook Twiter