U Osijeku primijeniti koprivnički recept

Jure Obšivač (D. MEMEDOVIĆ)
Jure Obšivač (D. MEMEDOVIĆ)

U pulskom su prvoligašu u srijedu i četvrtak uglavnom komentirali razvoj događaja u osječkom prvoligašu. Smjena predsjednika i trenera uoči subotnjeg prvenstvenog susreta u Gradskom vrtu gdje će Osijek s novim kormilarom, Tomislavom Rukavinom, u sklopu 24. kola Prve HNL dočekati Istru 1961, donijela je dosta opreza u izjavama pulskih igrača, ali i samog trenera Igora Pamića. No, budu li u subotu pulski igrači na travnjaku pokazali samo djelić onoga što su prikazali jučer na pucačkom treningu na terenu s umjetnom travom, bojazni za ishod ne bi trebalo biti.

- Utakmica u Osijeku u dobrom će dijelu biti slična onoj u Koprivnici. Ponovno igramo protiv suparnika koji se bori za ostanak i koji u našem susretu ima imperativ pobjede. Mi smo već i protiv Slavena pokazali da znamo na pravi način odgovoriti, pa očekujem da ćemo i u subotu u Osijeku biti koncentrirani i odigrati onako kako mi znamo, rekao je Jure Obšivač, pulski "mister sto posto". Obšivač je jedini igrač u polju u Prvoj HNL koji u dosadašnja 23 kola nije izostao niti minute, a ujedno i igrač koji ima stopostotan učinak s osječkih gostovanja.

Nakon dugih pretraga konačno se saznalo od čega boluje Petar Franjić. Dobio je, nažalost, teži oblik mononukleoze, što znači da je ova sezona za njega izgubljena. Treći je to igrač pulskog prvoligaša koji je obolio od ove bolesti u posljednje dvije godine, nakon Batelića i Horvata.

"Zeleno-žuti" na osječko će gostovanje ići s jedva dovoljnim fondom igrača da ispune zapisnik. Što zbog ozljeda, što zbog kartona, nedostajat će im sedam igrača. (R. CAR)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter