U Osijeku poginula biciklistica

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U naletu automobila popodne je u Osijeku poginula biciklistica, izvijestila je osječko-baranjska policija. Prema prvim informacijama, jer je očevid još u tijeku, nesreća se dogodila nešto iza 13 sati na križanju Strossmayerove i Petefijeve ulice u osječkom naselju Retfali.

Glasnogovornica PU osječko-baranjske Vesna Žnidarić Volarić izjavila je Hini da je na biciklisticu naletio automobil, ali da se okolnosti nesreće još utvrđuju. Dodala je kako je to prva ovogodišnja žrtva na osječko-baranjskim prometnicama, dok je lani u prometu u toj županiji poginulo 30 osoba.

Kod Našica poginuo još jedan biciklist

U Vučjaku Feričanačkom, na našičkom području, večeras je poginuo 75-godišnji biciklist, izvijestila je osječko-baranjska policija.

Na 75-godišnjeg biciklista iz Feričanaca iza 18 sati osobnim automobilom naletio je 53-godišnji vozač iz Našica. Biciklist je od zadobivenih ozljeda umro na putu do našičke bolnice, doznaje Hina od glasnogovornice Policijske uprave osječko-baranjske Vesne Žnidarić Volarić.

Policijski očevid o uzrocima i okolnostima stradavanje je u tijeku.To je drugi biciklist koji je danas smrtno stradao u Osječko-baranjskoj županiji. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter