U očekivanju osvježenja: Ležerno i seksi na +30


U očekivanju osvježenja: Ležerno i seksi na +30 S obzirom da se temperatura ovih dana i na porečkim ulicama ne spušta ispod 30 stupnjeva, kad je odjeći riječ svatko pokušava pronaći najbolje rješenje - nešto u čemu će mu biti najmanje vruće, a opet da izgleda uredno, lijepo, izazovno, šminkerski ili seksi.

Zbog sunca i nesnosnih vrućina sve se češće poseže za pokrivalima za glavu, slamnatim šeširima, kapama, šiltericama i maramama, gotovo uvijek u kombinaciji sa sunčanim naočalama. Mnoge su žene i djevojke lijep preplanuli ten odlučile istaknuti jednobojnim haljinama jakih, živih boja, pinky, žutom, zelenom i narančastom.

I tu leži kreativnost svake osobe - netko obogati jednostavnu ljetnu haljinu kakvim zanimljivim dodatkom, brošem, fjokom, cvjetićem, one koje su se odlučile na šarene varijante najradije odabiru velike cvjetne uzorke, a zamijetili smo i nekoliko zanimljivih kombinacija, ultrakratkih ljetnih haljina s dugim rukavima, koje istovremeno djeluju i ležerno i izazovno. (Vedrana HABEREITER/Snimila Jelena PREKALJ)


Podijeli: Facebook Twiter