U obnovu Edena uloženo 65 milijuna kuna za sjajne četiri zvjezdice

Hotel Eden
Hotel Eden

Nakon renoviranja rovinjski Hotel Eden položio je probni test. Za Uskrsne je blagdane u njemu boravilo više od 900 gostiju koji su tijekom vikenda realizirali gotovo dvije tisuće noćenja. Kako doznajemo, riječ je o gostima koji su u najvećem broju došli iz Njemačke, Austrije i ostalih dijelova Hrvatske.

Inače, valja istaknuti da je nakon uređenja restorana Oleander, wellnes&spa centra i vanjskog bazena koji su se potpuno obnovili prije četiri godine, od prošlog studenog pa sve do  prvih dana travnja Hotel Eden bio ponovno zatvoren da bi se renoviralo svih 325 smještajnih jedinica i kuhinja.

Obnova soba i kuhinje

- U svim smještajnim jedinicama koje se sastoje od sedam tipova soba, uključujući i tri tipa apartmana (junior, executive i deluxe) zamijenjene su i postavljene nove instalacije, namještaj i sanitarije, a sobe su ukrašene i light boxom (fotografijama Zlatnog rta koje je napravila autorica Silvia Sofia). Što se pak tiče kuhinjskih prostora osvježeni su novim pločicama, napama kao i svim potrebitim instalacijama, rekla nam je Radmila Supić, zamjenica direktora Hotela Eden, od koje doznajemo i da je vrijednost investicije iznosila 65 milijuna kuna.

Govoreći o bukingu i nastupajućoj sezoni djelatnici Edena, hotela kojeg mnogi Rovinjci s nostalgijom nazivaju i starom damom, mogu biti zadovoljni. Trenutno se u hotelu odmara 280 gostiju i prema najavama čitavog će travnja biti popunjen. (Nina ORLOVIĆ RADIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter