U novu godinu Puljani ulaze s Jinxima

I ove godine doček na otvorenom - u 2014. s Jinxima (M. ANGELINI/arhiva)
I ove godine doček na otvorenom - u 2014. s Jinxima (M. ANGELINI/arhiva)

Već tradicionalno, manifestacija "Prosinac u gradu", koja započinje s prvim danima blagdanskog mjeseca, Puljanima donosi pregršt koncerata, izložbi, predstava, plesa i gastroužitaka. I ove su se godine organizatori potrudili da se tijekom cijelog prosinca nađe za svakoga ponešto od najmlađih do najstarijih, a vrhunac je dakako, doček Nove godine na Forumu.

Puljane i njihove goste u 2014. godinu, uz spektakularni vatromet uvest će tako Jinxi, a za zagrijavanje će se pobrinuti The Night Express.

I ove će se godine na Portarati održati i RockTarata, koja počinje 18. prosinca i trajat će do dočeka Nove godine. Silvestrovo će se ondje slaviti uz kućni band Rock caffea. Do samog dana dočeka, organizatori su se pobrinuli za dobar svakodnevni program pa će tako među ostalim nastupiti Psihomodo pop, Dogma, Neno Belan&Fiumens, Zabranjeno pušenje, Franko Krajcar i Indivia te mnogi drugi.

Od višednevnih programa tijekom prosinca svakako valja izdvojiti Božićni sajam kreativnosti koji će se održavati na Giardinima. Od 16. do 24. prosinca u sklopu te manifestacije održavat će se razne kreativne radionice ukrašavanja mafina i kuglica za bor, umakanje jabuka u karamel, izrada glinenih anđela, božićnih ukrasa, oslikavanje lica te mađioničarske predstave i klaunovi s balonima. Održavat će se ondje i predstave Teatra naranča i udruge Birikina, a bit će i plesnog showa. (piše N. SOFTIĆ)

DETALJNIJE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter