U Novoj Vasi izgorio veci dio kuce

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U požaru, koji je buknuo u nedjelju nešto poslije 13 sati, u Novoj Vasi kod Brtonigle, izgorio je veci dio obiteljske kuce u vlasništvu jednog 74-godišnjaka, rekao nam je Valter Opašic iz PU istarske. Naime, požar je buknuo u potkrovlju, no na srecu nije bilo ozlijedenih. Ugasili su ga djelatnici JVP-a Umag, a ocevidom ce se utvrditi tocan uzrok požara. Najvjerojatnije se vatra iz zapaljenog dimnjaka proširila na ostatak kuce.

U Štinjanu je u nedjelju oko 9 sati gorio dimnjak na obiteljskoj kuci u vlasništvu 58-godišnjaka. Kako je izvijestila PU istarska, zapalila se cada u dimnjaku, a vatru su ugasili pripadnici pulske Javne vatrogasne postrojbe. U požaru nije bilo ozlijedenih, a niti je evidentirana materijalna šteta.

Oko jedan hektar trave i niskog raslinja izgorio je u požaru koji je u nedjelju oko 19 buknuo izmedu mjesta Mareda i Dajla, kod nogometnog igrališta u Maredi. Policija je izvijestila da u požaru nije bilo materijalne štete te da su požar ugasili vatrogasci iz Umaga i Novigrada.


Podijeli: Facebook Twiter