U nesreci kraj Žminja poginuo Nikola Pamic

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nikola Pamic (22) iz mjesta Pamici kraj Žminja poginuo je nocas oko 1.30 sati u prometnoj nesreci na cesti Žminj - Barban, nedaleko od mjesta Cere. Vozac je bio sam u vozilu "fiat marea" pulskih registracijskih oznaka te je vozeci iz smjera Barbana prema Žminju po izlasku iz lijevog oštrog zavoja iz zasad neutvrdenih razloga prešao na suprotnu stranu kolnika, sletio s ceste i ondje udario u završetak metalne ograde.

Na mjestu stravicne nesrece doznali smo da je upravo ograda bila kobna za vozaca jer je uslijed silovitog udara prošla kroz prednji dio automobila i vjetrobransko staklo na mjestu usmrtivši mladica za upravljacem.

O dogadaju su obaviješteni dežurni istražni sudac Županijskog suda u Puli i državni odvjetnik, no oni nisu izlazili na mjesto nesrece, vec su ocevid prepustili policijskim djelatnicima.

Cesta Žminj - Barban nije bila zatvorena za promet tijekom ocevida koji je potrajao do 4.30 sati kada je uništena "marea" uklonjena s ceste i kada su cestari ocistili prometnicu. Neslužbeno se doznaje da na kolniku nije bilo tragova kocenja te da na ovom dijelu prometnice Žminj - Barban dosad nije bilo teških nesreca.


Podijeli: Facebook Twiter