U nesreći kod Savičente ozlijeđen vozač fiat brave


Pedesetdevetogodišnji B. J. iz Pule, vozač fiat brave pulske registracije (PU 726-GM) ozlijeđen je danas oko 15 sati u prometnoj nesreći u Savičenti. Vozač je u automobilu bio sam, a prema informacijama s mjesta nesreće nije u životnoj opasnosti.

Bravom se 59-godišnjak kretao iz smjera Pule prema Žminju. U Savičenti, na glavnoj cesti neposredno nakon skretanja za Kranjčiće i Šikute 59-godišnjak se, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, na mokrom i skliskom kolniku u desnom zavoju zanio i udario u nasip koji služi za oborinsku odvodnju.

U trenutku kada je na mjesto nesreće stigla Hitna medicinska pomoć 59-godišnji J. B. je sjedio za upravljačem, bio je pri svijesti, ali je imao vidljivu ozljedu na glavi iz koje je obilno krvario. Drugih vidljivih ozljeda nije imao, no liječnici mu nisu dopustili da ustane i sam izađe iz brave.

Naime, da bi ozlijeđenog vozača sa što manje posljedica izvukli iz automobila, intervenirali su pulski vatrogasci, koji su morali rezati vozačeva vrata. Kako doznajemo, zbog ozljede glave vozača nije moguće alkotestirati na mjestu nesreće.

Vozač brave imao je sreću da na njega nije naletjelo drugo vozilo jer bi u tom slučaju posljedice nesreće bile daleko teže.

Policijski očevid okončan je za manje od sat vremena, a zastoja u prometu nije bilo. (Marina VUKŠIĆ; snimio Manuel ANGELINI)


Podijeli: Facebook Twiter