U nedjelju popusti do 50% u pulskim trgovinama

(M.ANGELINI)
(M.ANGELINI)

U nedjelju, 22. lipnja od 20 do 24 sata održat će se manifestacija Pula Late Night Shopping tijekom koje će se u 52 trgovine u centru grada nuditi popusti od 15 do 50 posto. Četvrti put uzastopce, noćni šoping provest će se u organizaciji pulske Turističke zajednice, Grada Pule, pulske podružnice Hrvatske gospodarske komore i Udruženja obrtnika Pule.

- Ovo je već postala tradicionalna, i to tradicionalno dobra manifestacija koja oživljava grad, posebno od Foruma do tržnice, što nam je naravno bio i cilj, rekla je direktorica pulske Turističke zajednice Sanja Cinkopan Korotaj na jučerašnjem predstavljanju ove manifestacije. Dodala je i da je zadovoljna jer je ovo, osim povoljnosti za kupce, i lijepa promocija trgovina.

Lidija Musi iz gradskog Odjela za kulturu koja je prisustvovala konferenciji za novinare u povodu najave manifestacije, rekla je da se zapravo radi o nastavku suradnje koja se uspješno razvija tijekom cijele godine kroz nekoliko manifestacija.

- Zajednički su nam ciljevi da se programska aktivnost produži i u vrijeme kada su turisti u gradu, ali i za Puljane kada turista nema jer ovakvim ih ovakvim aktivnostima dovodimo u grad. Zahvaljujući upravo ovakvim manifestacijama Puljani su ponovno naučili dolaziti u grad, rekla je Mussi.

Sanja Bubonjić iz Hrvatske gospodarske komore ŽK-a Pula podsjetila je na njihovu prisutnost u organizaciji manifestacije od samih početaka te naglasila da je ovakva aktivnost bitna za unaprjeđenje poslovanja poslovnih subjekata, kao i uvođenja novog sadržaja građanima i turistima.

Inicijatorica manifestacije i predsjednica Sekcije trgovaca pri Udruženju obrtnika Elida Cerovac Bakiš, istaknula je da su trgovci prepoznali ovaj marketinški program te je i ovaj put njihov odaziv odličan. Podsjetila je na održavanje ove manifestacije i najesen, za Valentinovo, a prema najavi, održat će se i u povodu blagdana Sv. Nikole.

Uz povoljan shopping, organizatori su se pobrinuli i za zabavu, pa je tako neće nedostajati na Portarati gdje će Trio val glazbom doprinijeti dobrom štimungu, dok će na tržnici to biti band Fault. Na ove dvije lokacije održavat će se i modne revije u koje se, prema najavi organizatora, uključilo čak 29 trgovina.

Do ponoći će se tako moći povoljno "šopingirati" u brojnim trgovinama - Ciciban, Coincasa, Europa 92, Mdm, Nike, Obuća, One 2Play, OVS, Terranova, Adidas, Vesna Stil, Amadeus jeans, Benetton, Diadema, Terranova, Triumph, Shoe be do, Shooster, Iana, Fontica, Argentum, Sisley, Torbica i brojni drugi. (S. ROJNIĆ SINKOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter