U nedjelju kod "Drosine" Zeleno-žuta noć!

Velika fešta za navijače Istre 1961 (M. MIJOŠEK/arhiva)
Velika fešta za navijače Istre 1961 (M. MIJOŠEK/arhiva)

U nedjelju će se, prije i nakon utakmice posljednjeg kola Prve HNL između Istre 1961 i Lokomotive, na parkiralištu pored "Drosine", na bivšem igralištu Arene, održati druženje s navijačima pulskog kluba, Zeleno-žuta noć.

- Nakon punih 20 godina organizirat ćemo zajedničku feštu, Zeleno-žutu noć, rekao je inicijator i organizator manifestacije, klupski glasnogovornik Daniel Sponza.

- Postavit ćemo šator na parkiralištu, a fešta će početi u 15 sati. Sat kasnije nastupit će Anelidi i Vesna Nežić-Ružić, a potom ćemo pažnju usmjeriti na utakmicu. Nakon utakmice, od 20 sati, nastavit ćemo s feštom uz Night express do ponoći. Bit će tu i predstavljanje igrača i brojna iznenađenja, uz hranu i piće. Ulaz je slobodan i besplatan, veli on.

Zbog postavljanja šatora i fešte glavno parkiralište uz "Drosinu" bit će zatvoreno od petka navečer do ponedjeljka ujutro, a zatvorena će za sav promet u nedjelju biti i Ulica Mate Balote na dionici uz parkiralište.

Cijene ulaznica za Lokomotivu

Ulaznice za nedjeljni susret stajat će 30 kuna (zapad), 20 kuna (istok) i 10 kuna (sjever), a mogu se kupiti na blagajni stadiona sutra od 14 do 16 sati, u subotu od 10 do 12 i u nedjelju od 15 sati. (R. CAR)


Podijeli: Facebook Twiter