U moru nazdravili novoj godini i Almi Šešlija

(N. LAZAREVIĆ)
(N. LAZAREVIĆ)

- Danas slavim 86. godinu života, ali i 27 godina da se svakodnevno kupam u moru. Pa, dokle ide - ide! Sada se već brzo zadišem kada plivam, ali sa 86. to i nije tako strašno, rekla je simpatična i uvijek nasmijana Alma Šešlija po izlasku iz mora te iskoristila prigodu da ljude pozove na cjelogodišnje kupanje te da svima zaželi sve najbolje u novoj 2017. godini.

Najmlađi kupač Rok Buić kratko nam je rekao da je došao prvi put na novogodišnje kupanje, ponukan dolaskom svoje 9-godišnje sestre Lane.

- Nije bilo jako hladno, malo na početku, ali nisam htio odustati, otkrio nam je po izlasku iz mora i dodao kako će doći i dogodine. Njegova sestra Lana već je okupljenima dobro poznata novogodišnja plivačica koja je sada došla treći puta zaredom: - Nije zima u moru, možda malo ali samo na početku. Poslije nisam htjela izaći iz mora jer je bilo super, ali sam morala zbog tate koji mi je rekao da moram vani, kazala nam je Lana, a tata Dean potvrdio da s njom "ratuje" jer joj nikad nije hladno i ne želi izaći iz vode, a za Roka domeće da je godinama bio ljubomoran na sestrino novogodišnje kupanje pa se sada ozbiljno pripremao za ovogodišnje i nije htio odustati. (S. Z. T.)    


Podijeli: Facebook Twiter