U moru na Mornaru ipak iz blokova strše šipke


Nakon što je opovrgnuta njegova žalba da su u uvalicu na Mornaru, preko mola novog pontonskog plivališta, premješteni stari kameni blokovi koji su sidrili bivše plivalište, a iz kojih vire zahrđale željezne šipke, instruktor škole ronjenja Centra podvodnih aktivnosti Pula Aldo Vrbanac odlučio je fotografijama dokazati da iz blokova uistinu viri željezo koje predstavlja potencijalnu opasnost.

- Dostavljam podvodne fotografije željeznih šipki na betonskim blokovima koje su izvođači plivališta bacili u uvalu Valsaline jer se u prethodnom članku iznijela hrpu laži na štetu CPA-e "Pula" i djece koja su, nakon završetka školske godine, u tom akvatoriju trebala početi roniti.

Na kamenim blokovima ima na desetke šiljaka dužine desetak centimetara, kao što se na priloženim fotografijama razaznaje, koji su jako opasni za sve koji se tamo kupaju. Nadam se da će se odgovorni potruditi da se uvalica vrati u prvobitno stanje jer se svakodnevno na tom području kupa mnogo djece, a i odraslih. Gradska birokracija još jedanput laže građanima, možda zato što su izbori prošli, ogorčen je Aldo Vrbanac, instruktor škole ronjenja CPA "Pula". (G. R.)


Podijeli: Facebook Twiter