U Monviju Let 3, Gibonni i Halid

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nastupom rijecke grupe Let 3 u petak se otvara ljetna koncertna sezona u rovinjskom Monvi centru, ciji su udarni program u cetvrtak predstavili menadžer i voditelj Monvija Boris Bjelica Bebetto te Danijel Smokovic i Kristijan Stojic, voditelji kluba El Presidente u okviru Monvija.

Najveci interes publike, kako su rekli, vlada za koncert Gibonnija u subotu 17. srpnja. Interes ne cudi s obzirom na to da je otkazan njegov koncert u pulskoj Areni. Prije Gibonnijevog nastupa u Monviju ce nastupiti Kawasaki 3P u subotu 10. srpnja te Majke 16. srpnja.

Koncert Hladnog piva je 24. srpnja (predgrupa pulski Antitodor), a 30. srpnja u okviru Pozitiva Festa nastupa Dubioza kolektiv uz podršku zagrebackog Postolar Trippera i poreckog Cirkusa. Organizatori izdvajaju nastup dva poznata DJ-a Jamesa Zabiele i Desyna Masiella 13. kolovoza u amfiteatru Monvija, dok ce koncertnu sezonu 3. rujna zakljuciti The Beat Fleet.

U kolovozu ce, uz naknadno definiranje datuma, u Monviju nastupiti i Halid Bešlic, kojemu nije dozvoljen nastup u pulskoj Areni. U slucaju lošeg vremena organizatori su za sve navedene koncerte osigurali u sklopu Monvija zatvoreni prostor kapaciteta 2.500 ljudi.


Podijeli: Facebook Twiter