U mandatima IDS nije bilo problema,a sada ništa ne valja


Dok je IDS bio na vlasti u Općini Ližnjan, naši vijećnici su stalno bili na terenu, komunicirali sa ljudima i stvari su funkcionirale, rekao je Saša Škrinjar, predsjednik ližnjanskog IDS-a u petak na konferenciji za novinare u sjedištu IDS-a u Puli.

Veli da sada je posve obratno, odnosno da je načelnica Maja Cvek (SDP) prevarila građane tvrdeći da može isporučiti ono što nije u stanju realizirati ili da je nesposobna jer je napravila od jedne male uzorne općine općinu slučaj.

Škrinjar je dodao kako je ližnjanski SDP pred izbore obećavao brda i doline. - Na megafon su se derali da znaju i mogu ubrzati razvoj općine i, očito čarobnim štapićem, poboljšati život svih građana. Obzirom na aktualno stanje, držim da nije riječ o neispunjenim obećanjima, već o čistoj moralnoj prijevari, zaključio je predsjednik ližnjanskog IDS-a.

S njime se složio Mario Radešić, predsjednik ližnjanskih Laburista na istoj konferenciji. On je rekao da je zato nužno da se što prije raspišu izbori za mjesne odbore kako bi mještani na taj način bili korektiva u radu Općine koju vode članovi SDP-a.

Odgovarajući na pitanje je li bilo bolje kada je SDP vodio općinu prije 14 godina, a kada su također postojali mjesni odbori, Radešić je odgovorio da tadašnji SDP-ovci, koji su vodili Općinu nisu marili za interese mjesnih odbora - Kada je IDS vodio Općinu, dodao je, nije bilo potrebe za mjesnim odborima pa zato oni nisu ni postojali u to vrijeme.  (P. GREGOROVIĆ) 

VIŠE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU OD SUBOTE
 


Podijeli: Facebook Twiter