U Luci izlažu graficari i kipari

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Otvorenje izložbe radova ucenika grafickog i kiparskog odjela pulske Škole primijenjenih umjetnosti i dizajna upriliceno je u ponedjeljak navecer u Multimedijalnom centru Luka pred brojnom publikom.

Rijec je o cetvrtoj od ukupno osam izložbi kojima je cilj u Subgaleriji Mul prikazati pedagošku i umjetnicku praksu ove škole, ujedno posljednjoj u ovoj izlagackoj sezoni. Nastavak ce uslijediti na jesen, s pocetkom nove školske godine.

- Odlucili smo predstaviti najrecentnije radove ucenika grafickog i kiparskog odjela nastale u školskoj godini 2009./2010. Buduci da se tijekom cijele nastavne godine u ovoj školi kreativno stvara, željeli smo i da publika kontinuirano prati naš rad, i to nizom izložbi. Sredinom travnja bit ce uprilicena godišnja izložba naših radova, kazao je ravnatelj škole Davor Kliman.

Izloženo je ukupno 29 radova, 16 s grafickog i 13 s kiparskog odjela, koji pripadaju raznim tematskim i interesnim sferama te svjedoce o raznolikim umjetnickim interesima ucenika.

I ovo je otvorenje održano u neformalnom, ležernom tonu. Pozdravne je rijeci u ime MMC-a izrekla Gordana Trajkovic. Radovi ce se moci razgledati iducih tjedan dana.


Podijeli: Facebook Twiter