U kući pronašao zadavljenu majku i obješenog brata

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Brutalan zločin u zagrebačkom Markuševcu, gdje je jučer poslijepodne 53-godišnjak zadavio majku, a potom se objesio, otkrio je sin, odnosno brat pokojnih, neslužbeno se doznaje iz izvora bliskih istrazi, dok zagrebačka policija i dalje nije otkrila motiv i pozadinu zločina.

Policijski istražitelji još uvijek utvrđuju okolnosti događaja na kojem rade s Državnim odvjetništvom, izvijestili su u zagrebačkoj policiji.

Mlađi sin, odnosno brat pokojnih jučer je u obiteljskoj kući u Ulici Fruščinje našao mrtvu 78-godišnju majku i 53-godišnjeg brata nakon čega je, oko 17 sati, pozvao policiju.

Očevidom, koji je uz policiju obavila zamjenica županijskog državnog odvjetnika, utvrđeno je da je 53-godišnjak zadavio majku i nakon toga počinio samoubojstvo vješanjem.

Više detalja zločina koji je potresao zagrebačko naselje Markuševac trebalo bi se otkriti i obdukcijom u Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku, gdje su tijela prevezena nakon očevida.

Iako policija nije otkrila pozadinu priče, prema pisanju medija koji se pozivaju na susjede, radilo se o mirnoj i povučenoj obitelji iz čije se trošne kuće u predgrađu nikada nisu čule svađe ili razmirice. Prema informacijama iz policije, nitko iz obitelji nije bio zaveden u kriminalnoj evidenciji.

Mediji navode da je obitelj upala u financijske probleme prije tri godine kada im je, zbog prekoračenja gabarita, građevinska inspekcija srušila novu kuću za koju su podigli kredit. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter