U Kršanu zabavno na izvlačenju naših nagrada

Mario, Amelia, Wael i Selina (D. MEMEDOVIĆ)
Mario, Amelia, Wael i Selina (D. MEMEDOVIĆ)

Atraktivna Ford fiesta, dar Glasa Istre i Grand Auta d.o.o. Pula, superpremija nedavno završene nagradne igre našeg lista protekle je subote dobila vlasnika.

Vatreno crvenu gradsku jurilicu kući će uskoro odvesti čitatelj Predrag Crnogorac iz Umaga, a brojni posjetitelji subotnjeg izvlačenja u Kršanu zaključili su da je imao veliku sreću jer je popularni glazbenik Jasmin Stavros iz ogromne hrpe omotnica izvukao baš njegovu!

Uz automobil, za kojega su plaćena sva davanja, Predragu je pripala i polica autoodgovornosti: sve to za samo 25 kupona nagradne igre u trajanju od 13. lipnja do 11. srpnja.

Deset drugih nagrada, bonove vrijedne 1.000 kuna za izbor robe u jednom od hipermarketa uskoro šaljemo na adrese nagrađenih čitatelja.

Maleni Mario Fonović i Amelia Voić iz kršanskog KUD-a "Ivan Fonović Zlatela" te Wael Hevešević i Selina Karić iz KUD-a Kršanski ljiljani prvih pet bonova poslali su Branku Buršiću u Buzet, Davoru Koraci u Poreč, Melaniji Orbanić u Rovinj, Janu Jovičiću u Pazin, a u Žminj Marini Merklin.

Novčane bonove dostavit ćemo još i Puljanima Denisu Išiću i Mušanu Topaliću, Mateu Sirotichu i i Marčelu Rioži u Poreč te, na radost svih prisutnih na izvlačenju, Neviji Raspolić u Kršan. Sreću im je donio mladi član "Zlatele" Moris Gržin.

Regularnost izvlačenja pratilo je tročlano povjerenstvo na čelu s javnim bilježnikom Brankom Terkovićem, a činili su ga u publici izabran Hamza Bešić, direktorica Turističke zajednice Općine Kršan Ariana Brnetić te Dragan Verić u ime Glasa Istre.

U zabavnom dijelu programa predstavili su se odlični domaći Duo Feniks, Zoran Benčić i Siniša Golja, a svu raskoš glazbenog i plesnog umijeća pokazale su razne dobne skupine KUD-ova Zlatela i Kršanski ljiljani, Folklornog društva Poljice s otoka Krka, Orleca sa Cresa te gosti iz Gradačca. Na brojnim štandovima moglo se kušati delicije lokalnih proizvođača, ali i vrijednih domaćica bošnjačke manjine Općine Kršan ili pokušati otkriti što sve sadrži lovački kotlić s gljivama domaćeg Lovačkog društva Zec.

Kulminacija zabave uslijedila je nastupom Jasmina Stavrosa i pratećeg banda Naranča, a okupljeni posjetitelji tek su u jutarnjim satima sljedećeg dana zaključili da je odličnoj, dobro posjećenoj "fešti kraj".

(G. I.)

 

 


Podijeli: Facebook Twiter