U jezeru nađeno mrtvo tijelo nestale Ivane Fogadić

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tijelo žene, za koju se pretpostavlja da je Ivana Fogadić, pronađeno je danas u jezeru odvodnog kanala kraj HE Dubrava. Mrtvo tijelo je primijećeno u predjelu Struge, priopćila je PU međimurska, koja nije zasad potvrdila da je riječ o tijelu nestale Ivane.

Iz jezera je oko 9 sati izvučen automobil, ali tijelo Ivane Fogadić nije se nalazilo u njemu. U automobilu su međutim pronađeni Ivanini dokumenti, kao i dokumenti njenog sina Patrika čije je tijelo pronađeno dan ranije.

Na vozilu je razbijeno prednje vjetrobransko staklo, dok je bočno staklo bilo spušteno što je omogućilo da se vozilo brže napuni vodom i potone.

Iz policije se doznaje da su oštećenja na automobilu nastala zbog siline udara u vodu. Pretpostavlja se stoga da je Ivana vozila vrlo brzo prije nego se zaletjela u kanal.

Jučer je sonarom detektirano vozilo na nekih šest metara dubine tog kanala, a već u sedam ujutro počelo se s pripremama za izvlačenje automobila.

Iz PU međimurske priopćeno je da je nad Patrikovim tijelom izvršena obdukcija na Odjelu patologije Županijske bolnice u Čakovcu te je utvrđeno da je uzrok smrti utapanje.

Također, policija je priopćila da je obavljeno prepoznavanje tijela, te je nedvojbeno utvrđeno da se radi o petogodišnjem Patriku Fogadiću iz Totovca, koji je i ranije identificiran po odjeći koju je nosio. (Novi List)


Podijeli: Facebook Twiter