U jednom danu tri naleta na divljac

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Cak tri prometne nesrece izazvala je divljac na istarskim prometnicama u utorak. Dva sudara dogodila su se u opcini Marcana, a jedan u opcini Medulin. Vozaci nisu ozlijedeni, a od tri divlje životinje dvije su uginule.

Najprije je oko 17.50 sati na cesti Premantura - Banjole srna podletjela pod mini cooper kojim je upravljao 32-godišnji državljanin Austrije, i uginula. Nepunih dva sata kasnije, oko 19.30 na cesti Prodol - Barban divlja je svinja podletjela pod ford fiestu kojim je upravljala 25-godišnjakinja s podrucja Raše. Divlja je životinja uginula, pa je kao i uprethodnom slucaju na mjesto nesrece, osim prometne policije, izašao i lovocuvar.

U trecem naletu, koji se dogodio oko 21.15 sati, i to samo pet, šest kilometara dalje, na cesti Loborika - Marcana u blizini naselja Marcana, pod automobil je podletjela još jedna divlja svinja. Na nju je naletio peugeot kojim je upravljala 43-godišnjakinja s podrucja Marcane. Divlja životinja koja je u ovom posljednjem slucaju izazvala sudar nije pronadena. (S. P.)


Podijeli: Facebook Twiter