U jednoj noći 3 nesreće zbog naleta na divljač

(Ilustracija)
(Ilustracija)

Osobni automobil marke Fiat pulskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 53-godišnjak iz Tinjana, u potpunosti je izgorio nakon što je jučer oko 2.30 sati nedaleko od mjesta Šurani naletio na vepra na cesti. Svi putnici u vozilu, vozač, 38-godišnjakinja, 27-godišnjak i dijete, srećom su prošli bez ozljeda.

Do nesreće je došlo na dijelu državne ceste od Baderne prema Pazinu, u nepreglednom zavoju ulijevo. Nakon što je prednjim dijelom udario u vepra, automobil je zapalio i u potpunosti izgorio. Požar su ugasili djelatnici javne vatrogasne postrojbe iz Pazina oko 3.10 sati.

U ponedjeljak tijekom noći dogodile su se još dvije nesreće uslijed naleta automobila na divljač. Nitko nije ozlijeđen, ali je nastala veća materijalna šteta.

Naime, oko 0.40 sati izvan naselja Pazin, 53-godišnji Puljanin za upravljačem Volkswagena pulskih registracijskih iz smjera Istarskog ipsilona od Cerovlja prema Pazinu naletio je na jazavca.

Treći nalet na divljač dogodio se oko 5.30 sati na ulazu u Medulin, kada je 46-godišnjakinja iz Pule prednjim dijelom automobila Fiat pulskih registracijskih oznaka udarila u srnu koja je iz niskog raslinja istrčala na kolnik. (M. Vu.)

 


Podijeli: Facebook Twiter