U izlijetanju auta poginula 53-godišnjakinja iz Umaga

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pedesettrogodišnjakinja iz Umaga preminula oko 20 sati u riječkom KBC-u uslijed teških ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći na cesti Novigrad – Dajla oko 16.30 sati.

Od policije još nismo dobili informaciju o tome tko je upravljao vozilom. Druga osoba u automobilu, 79-godišnjakinja također iz Umaga, teško je ozlijeđena i nalazi se u pulskoj Općoj bolnici. Policija nije mogla potvrditi je li u životnoj opasnosti ili ne. Prema svemu sudeći, vozilom je upravljala 53-godišnjakinja.

Nesreća se dogodila kada je renault clio pulskih oznaka izletio s kolnika i udario u stablo s desne strane u smjeru Dajle. Vozačica se najvjerojatnije se kretala iz smjera Novigrada te je izlaskom iz oštrog lijevog zavoja izgubila nadzor i autom izletjela izvan ceste. Tijekom policijskog očevida promet se otežano odvijao jednom prometnom trakom naizmjenično, a normaliziran je nešto prije 19 sati.

Cestarska služba je počistila kolnik od zemlje, kamenja i dijelova vozila radi sigurnosti ostalih sudionika u prometu.

Cesta je u popodnevnim satima bila izrazito skliska i opasna za vožnju, a dodatno je otežalo to što je upravo taj dio ceste i zavoja izgreban prije desetak godina, a novi sloj asfalta nije nikada stavljen. (M. SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter