U INK-u predstavljena božićna produkcija Art Dancea

Najmlađi izmamili veliki pljesak
Najmlađi izmamili veliki pljesak

Da se u Puli, ali i u ostatku Istre voli plesati, pokazala je i sinoćnja božićna produkcija plesnog studija Art Dance u Istarskom narodnom kazalištu – Gradskom kazalištu Pula u kojem je publika oduševljeno ispratila dvosatni program.

Dvjestotinjak uglavnom plesačica različitog uzrasta i plesnog staža iz 13 grupa koje djeluju u sklopu Art Dancea tako su oduševile prijatelje, članove obitelji i publiku koja voli ples, a koja je do zadnjeg mjesta ispunila pulsko kazalište.

Imali su i goste, i to Plesni centar Studio i AB Original iz Pule te Radionicu Sunce iz Labina.

Za ovu produkciju plesačice su pripremile iskusne trenerice Kati Samuele Radulović, Tatjana Samuele Ban i Dunja Pekišić.

Publika je uživala u raznim vrstama plesa, od cabareta, jazz dancea, show dancea do modernog baluna, a pred kraj smo vidjeli i malo odličnog break dancea u izvođenju članova AB Originala.

Veliko oduševljenje na početku izazvale su najmlađe plesačice, trogodišnjakinje, da bi onda nastupile i njihove mame, a svaka točka bila je popraćena jednako entuzijastičnim pljeskom pa je nemoguće izdvojiti vrhunac večeri.

U svakom slučaju, moramo napomenuti da su se svi svojski potrudili pa su osim uvježbane koreografije pažnju posvetili i prigodnim kostimima za svaku točku. Bilo je tu od radničkih kombinezona preko razderanih hulahupki do elegantne i otmjene plesne odjeće.

Prvi put na završnoj produkciji Art Dancea uz ples imali su i živi glazbeni nastup pa je tako Roberta Stevanović zapjevala dok ju je na klavijaturama pratio Toni, koji se pojavio u nekoliko točaka.

Od plesačica predstavile su se među ostalim i Dea Kalebić, Mia Rabak, Vida Burić, Ana Pajić i Vanja Gojković koje su nedavno kao grupa osvojile prvo mjesto na europskom prvenstvu u Vojvodini, dok su u solo nastupima i duetima osvojile dva treća i jedno prvo mjesto.

Glazba koja je pratila sve plesne točke bila je prilično raznolika, od Celine Dion do Lane Del Rey, a program je vodio Danijel Grizila.

Ovaj događaj je bio prilika i da se s trenericom Tatjanom oproste Tea i Andrea te joj zahvale na plodnoj, suradnji svih ovih godina.

Najmlađe plesačice, pak, posjetio je Djed Mraz koji im je podijelio bombone. (M. RADIĆ, Snimio A. KANCELAR)


Podijeli: Facebook Twiter