U IDS-u šokirani tragedijom: Marin Grgeta nađen mrtav

Marin Grgeta (M. MIJOŠEK)
Marin Grgeta (M. MIJOŠEK)

Tridesetšestogodišnji član predsjedništva IDS-a i županijski pročelnik Upravnog odjela za decentralizaciju, lokalnu i područnu (regionalnu) samoupravu, prostorno uređenje i gradnju u srijedu navečer počinio je samoubojstvo u Funtani. Očevid je potrajao do kasnih sati.

Zbog ovog je tragičnog događaja iz ureda za odnose s javnošću IDS-a dostavljena obavijest da je predaja liste koalicije IDS-PGS-RI za nadolazeće parlamentarne izbore zakazana za četvrtak u 10 sati otkazana za petak.

"Predstavnici koalicije IDS-PGS-Liste za Rijeku predat će Državnom izbornom povjerenstvu liste za parlamentarne izbore u petak, 12. kolovoza 2016. godine, u prostorijama Hrvatskog sabora u Zagrebu, s početkom u 11 sati", navodi Davor Pinzan, voditelj Ureda za odnose s javnošću IDS-a.

U IDS-u su potreseni ovim događajem, kao i u županiji gdje je Grgeta bio zaposlen od 2013. godine na mjestu županijskog pročelnika Upravnog odjela za decentralizaciju, lokalnu i područnu samoupravu, prostorno uređenje i gradnju.

 - Duboko smo potreseni i šokirani ovom tragedijom. Marin Grgeta bio je jedan od naših najvrjednijih članova, suradnika i prije svega, naš dragi prijatelj. Teško je naći riječi kojima čovjek može izraziti nevjericu i tugu zbog njegovog iznenadnog odlaska. Teško je suočiti se s činjenicom da Marin više nije s nama. Molimo sve medije i javnost da poštuju mir i privatnost obitelji, koja im je u trenucima ove neizmjerne boli najpotrebnija, poručili su iz ove stranke. 

Inače, Grgeta je prije dolaska u županiju 2013. godine bio pročelnik jedinstvenog upravnog odjela Općine Vrsar, i to od 2004. godine. (M. Vu./B. B.)


Podijeli: Facebook Twiter