U Glavanima nice adrenalinski park

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ono što se može vidjeti kada se u Glavanima s ceste Barban - Vodnjan skrene pokraj ogromne platforme postavljene na cetiri balvana, koja jednostavno privlaci pažnju vozaca, zapravo je tek jedan manji dio adrenalinskog parka koji ce se u buducnosti prostirati na ukupno cetiri hektara.

Bit ce tematski podijeljen i prilagoden razlicitim dobnim skupinama, saznajemo od partnera u ovom projektu - Nigela Simpsona i Nevenka Bulica.





- Mislim da ce to biti jedinstveni tematski park u Hrvatskoj, možda i najveci, a vec sad smo jedinstveni po tome što imamo najduži žicani spust do zadnje platforme u Europi. Rijec je o 113 metara slobodnog leta iznad maslina i mislim da ce posjetitelji jednostavno uživati u tome.

Vec sada se svakodnevno zaustavljaju, dolaze gledati što radimo i raspituju se kad cemo poceti s radom, a mi se svim silama trudimo da to bude što prije, kaže Bulic. Adrenalinski visinski park u Glavanima trebao bi 1. lipnja otvoriti svoja vrata. (Piše Patricija SOFTIC-MEHMEDOVIC, snimio Manuel ANGELINI)

PROCITALI STE SKRACENU VERZIJU TEKSTA. OPŠIRNIJE O ADRENALINSKOM PARKU U GLAVANIMA CITAJTE U TISKANOM IZDANJU GLASA ISTRE U CETVRTAK, 28. TRAVNJA.


Podijeli: Facebook Twiter