U Garageu odličan koncert Crvene jabuke

Koncert Crvene Jabuke u umaškom Garageu (M. DAMJAN)
Koncert Crvene Jabuke u umaškom Garageu (M. DAMJAN)

Noćni klub Garage ultra lounge club sinoć je dočekao prosinac s pjesmama Crvene jabuke koje je Žera s bendom izvodio gotovo tri sata bez prestanka. Za mlade posjetiteljice, ekipu iz različitih krajeva Istre i nostalgičare u godinama reportoar se sastojao uglavnom od starih hitova "Tuga, ti i ja", "Ostani", Bježi kišo s prozora", "Da znaš da me boliš" te ponešto novih pjesama s albuma "Za tvoju ljubav".

- Nakon Gustafa, ovo je prvi koncert koji ne uključuje elektroniku i zadovoljni smo brojem posjetitelja koji su veoma raznoliki. Crvena jabuka bila je pun pogodak, rekla je Sandra Komšić, voditeljica kluba i najavila kako će klub petkom uvijek imati ležerniju atmosferu i svirke dok je subota rezervirana za elektronsku zabavu uz DJ-eve.

Žera je plijenio pažnju prepoznatljivom frizurom pišući rukama i cigaretom po zraku ono što nije mogao izreći. Iako redovito dolazi u Istru, brojni posjetitelji pokazali su da se njegovih pjesma ne mogu zasititi te su upijali glazbu svim srcem i tijelom ili, "standardno" nepomično, a dojam je upotpunila prigušena rasvjeta i ugodna gužva, te hostese u crvenom. Oni kojima je zagrijana atmosfera bila previše odlazili su na otvorenu terasu pored bazena ili nenaseljenu industrijsku zonu. Koncert je završio pjesmama "Tuga, ti i ja" te "Ostani" nakon čega je Žera još malo ostao na pozornici otpjevavši "Dirlija" za kraj.

Idući veći koncert u Garageu organizira se u subotu 15. prosinca, dok se tjedan dana kasnije, povodom najavljenog smaka svijeta sprema posebno iznenađenje. Ukoliko preživimo, već u siječnju čekaju nas koncerti popularnih susjeda, Zabranjenog pušenja i Dine Merlina. (M. DAMJAN)


Podijeli: Facebook Twiter