U finale ušlo više od 20 mladih pjevačkih talenata

Ivan Lasić
Ivan Lasić

Na finalnoj večeri 3. Festivala mladih pjevačkih talenata "3, 2, 1... Pjevaj!" sljedećeg vikenda u Vodnjanu nastupit će 21, a moguće i 23 kandidata. Na audiciji održanoj proteklog vikenda u Domu mladih direktno je u finale po odluci žirija prošao 21 kandidat, dok će još dva kandidata nastupiti na probi te će žiri naknadno odlučiti o daljnjem prolasku.

Od ukupno 29 prijavljenih kandidata, audiciji je pristupilo njih 26, dok se na samoj audiciji prijavilo još pet novih kandidata. U kategoriji od 1. do 4. razreda osnovne škole nastupilo je osam kandidata, u kategoriji viših razreda osnovne škole njih 10, dok je srednjoškolaca bilo 13, od čega jedan duet. Stručni žiri koji čine Gabrijela Galant Jelenić, Franko Krajcar i Vedran Šilipetar (Mor Roll) ocjenjivao je intonaciju, vokalnu izvedbu i scenski nastup.

Dakle, u velikoj završnici u petak 17. studenog nastupit će u kategoriji nižih razreda osnovnih škola Ema Ostoni, Erik Pastrovicchio Lukić, Liam O'Grady, Vita Perišić i Nikol Gržinić, u kategoriji viših razreda Dinela Kazalac, Lara Pliško, Valentina Patrun, Petra Kuhar i Demi Bravar te srednjoškolci Lucija Stipanović, Nadia Ferfoglia i Leo Zancovich (duet), Nicole Živolić, Nicole Nastic, Antea Hrelja, Lara Radović, Noemi Rojnić, Natali Polić, Romina Peti, Sarita Avdi i Natali Radovčić.

Proba zatvorena za javnost, na kojoj će se odlučiti o još dva kandidata, održat će se u petak, dok je finalna večer zakazana sljedećeg tjedna, u petak s početkom u 20 sati. Na nju su, uz publiku, pozvani i kandidati koji nisu prošli u završnicu. Tom će prilikom nastupiti i mladi telentirani makedonski pjevač David Temelkov, prošlogodišnja pobjednica vodnjanskog festivala Veronika Pervan, članovi Društva Naša djeca Vodnjan i Plesnog studia Saltatrix Pula te Devin Juraj i Plesni Centar "Studio" Pula. (Z. STRAHINJA)


Podijeli: Facebook Twiter