U Europsku uniju s Garageom

Ilustracija (T. K.)
Ilustracija (T. K.)

Još malo nedostaje do povijesnog događaja za Hrvatsku - ulaska u Europsku uniju - a taj veličanstveni i važan datum obilježit će se i u umaškom klubu Garage Ultra Lounge, koji 30. lipnja priprema poseban program, najavila je na jučerašnjoj konferenciji za novinare voditeljica kluba Sandra Komšić.

Bit će to, kako je rekla, najluđi doček Europske unije, kojoj će se točno u ponoć nazdraviti. Zabava počinje u večernjim satima i trajat će do jutra. Bit će to neobična fešta, istaknuli su Komšić i domaćin kluba Andrea Kert, jer će to biti "snježni" doček EU-a.

- Događaj je zamišljen kao svojevrstan doček Nove godine ili, bolje rečeno, nove ere. Na terasi kluba napravit ćemo božićno-novogodišnju atmosferu i kreirati zimski ugođaj u vrijeme kada temperature obaraju toplinske rekorde. Kakav bi to bio doček bez snijega, zgodnih hostesa u odorama Djeda Mraza, dobrog pića, najbolje glazbe i nagradne igre s bogatim fondom nagrada, pojasnila je koncept partyja Komšić. Zagrijavanje kreće već u subotu 29. lipnja s "Jack Daniel's - barbeque partyjem".

- Ako je Umag grad sporta i zabave, a Istra lifestyle destinacija, onda je Garage najbolje mjesto za izlazak u regiji. Biti u Istri, a ne posjetiti naš klub isto je kao da niste bili u Istri, kazao je Kert.

Ulaznice po cijeni od 200 kuna već su u pretprodaji. Prodaju se u klubu, upitom na elektronsku adresu [email protected] ili putem telefona 091/4272-431. Ulaznica uključuje neograničenu konzumaciju svih pića u klubu tijekom cijele noći. Poziv je odaslan svim diplomatskim predstavništvima u Hrvatskoj, konzulatima i ljubiteljima dobre zabave koji žele napraviti korak u nešto novo. (T. K.)

 


Podijeli: Facebook Twiter