U dvije prometne nesreće stradali motociklisti

Za vodene atrakcije prvenstveno će se koristiti voda iz bušotine
Za vodene atrakcije prvenstveno će se koristiti voda iz bušotine

U subotu su se na pulskom području, u roku od samo 20 minuta dogodile dvije prometne nesreće gdje su vozači automobila oduzeli prednost prolaska motociklima. Srećom u obje nesreće su vozači motocikla prošli s lakšim ozljedama, a protiv oba vozača automobila ide obvezni prekršajni nalog zbog prometnog prekršaja.

U mjestu Juršići se oko 12.35 sati dogodila prometna nesreća tako što je 28-godišnjak iz Svetvinčenta upravljao automobilom Fiat pulskih oznaka iz smjera Žminja prema Vodnjanu te je dolaskom na četverokrako raskrižje započeo skretati u lijevo, a da prije toga nije propustio sva vozila s prednošću prolaska. Iz suprotnog smjera je u raskrižje naletio motocikl Honda kojim je upravljao 60-godišnjak iz Pule te su se sudarili. Motociklist je zajedno s motorom pao na kolnik te je s lakšim ozljedama prebačen na liječenje u pulsku Opću bolnicu.

Druga prometna nesreća se dogodila oko 12.50 sati u Puli kada je 31-godišnjak iz Pule upravljajući automobilom Citroen pulskih oznaka Ulicom Valica došao do raskrižja i skrenuo lijevo, a da nije propustio vozila s prednošću prolaska. Iz suprotnog smjera je prema raskrižju naišao 39-godišnjak iz Pule za upravljačem motocikla Piaggio pulskih oznaka te je vozilo udario u prednji dio motocikla. Radi zadobivenih ozljeda, 39-godišnjak je prebačen u pulsku Opću bolnicu na liječenje, a potom je pušten kući. (M. SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter