U dvije nesrece ozlijedeno šestero mladih

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Šest osoba je lakše ozlijedeno u dvije prometne nesrece u Porecu i Puli tijekom srijede. U Porecu su u frontalnom sudaru lakše ozlijedene cetiri osobe, a u Puli u padu motocikla dvije.

Nesreca u Porecu dogodila se kada je vozac peugeota pulskih oznaka, 20-godišnjak iz Šibenika, u lijevom oštrom zavoju izgubio nadzor nad vozilom i prešao u suprotnu kolnicku traku te se frontalno sudario s fiat puntom pulskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 23-godišnji M. H. iz Poreca.

U nesreci su ozlijedena oba vozaca te putnici u peugeotu, dvojica 26-godišnjaka iz Zagreba i Omiša. Na lijecenju je od cetvorice primljenih nakon nesrece zadržan samo Zagrepcanin. Policija je tijekom ocevida utvrdila da nitko od vozaca nije bio pod utjecajem alkohola.

U drugoj nesreci u Puli lakše su ozlijedeni motociklist i putnica. Nesreca se dogodila u srijedu u 18.45 sati kada je 26-godišnji motociklist D. B. s putnicom, 24-godišnjom M. J. iz Pule, zbog nepoštivanja razmaka izmedu vozila na ravnom dijelu udario u stražnji dio renaulta talijanskih oznaka koji se kretao u istom smjeru, a kojim je upravljala 44-godišnja P. F., talijanska državljanka iz Trenta.


Podijeli: Facebook Twiter