U dva požara uništena tri vozila

Ilustracija (N. LAZAREVIĆ)
Ilustracija (N. LAZAREVIĆ)

U dva požara na vozilima, od kojih se jedan dogodio u srijedu oko 6.45 sati nedaleko od ribogojilišta u Budavi, a drugi oko 23.30 sati u Puli oštećena su tri automobila čiji su vlasnici pretrpjeli materijalnu štetu od više tisuća kuna.

Prvi požar, onaj kod Budave posljedica je udara Fiata Tipo u stablo nakon slijetanja s nerazvrstane ceste, 200-tinjak metara od ribogojilišta. Fiatom je upravljao 31-godišnji Puljanin koji je zbog prebrze vožnje na ravnom dijelu ceste izgubio nadzor nad upravljačem te je vozilo sletjelo s ceste, udarilo u stablo i zapalilo se. Fiat je u potpunosti izgorio, a vozač je na vrijeme napustio automobil pa je prošao bez ozljeda.

Drugi požar izbio je oko 23.30 sati u Motikinoj ulici u Puli na automobilu Fiat Punto u vlasništvu 33-godišnjaka iz Pule, a zahvatio je i Opel Corsu 51-godišnje Puljanke.

- Policijskim očevidom utvrđeno je da je uzrok požara na Puntu "otvoreni plamen nepoznatog porijekla" pa policija poduzima daljnje radnje da bi utvrdila sve okolnosti nastanka požara u kojemu također nije bilo ozlijeđenih, kazala je Nataša Rogić Jukopila iz Policijske uprave istarske dodajući da je Punto potpuno izgorio, a Corsa djelomično. (M. Ko.)


Podijeli: Facebook Twiter