U dječjem vrtiću Veli Vrh nova jaslička grupa

S otvaranja nove jasličke skupine - Boris Miletić i Mariza Kovačević (M. ANGELINI)
S otvaranja nove jasličke skupine - Boris Miletić i Mariza Kovačević (M. ANGELINI)

U sklopu Predškolske ustanove Dječji vrtići Pula u Dječjem vrtiću Veli Vrh - Padulj otvorena nova jaslička grupa. Riječ je o grupi za mališane koji su odnedavno napunili godinu dana života. Trenutno ih je ondje 14.

Tim ih je povodom posjetio gradonačelnik Pule Boris Miletić, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Pule Erik Lukšić, njegova pomoćnica Elena Puh Belci te ravnateljica PU Dječji vrtići Pula Mariza Kovačević.

- Veseli me što smo i ovim primjerom prvi u Hrvatskoj. Osigurali smo mjesta za onu djecu koja pune godinu dana sredinom upisne godine, što je svakako potrebno za roditelje, rekao je Miletić.

Dodao je da je gradska uprava uložila puno u vrtiće, izgrađena su dva nova, a istaknuo je i da je ponosan na takozvane e-upise te izjednačavanje cijena privatnih i gradskih vrtića, zahvalivši se pritom svim djelatnicima.

Veli da je društvena zajednica mora brinuti o onim najmanjima i onima starijima. Zadovoljstvo otvaranjem nove jasličke skupine izrazila je i ravnateljica Kovačević, kazavši da vjeruje da je nova jaslička grupa velika pomoć roditeljima. Dodala je skupina ima 10-satni program ali i onaj 3-satni program. (N. SOFTIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter