U crvenom na Valentinovo

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Valentinovo je idealna prilika da se barem na jedan dan pretvorite u vatrenu zavodnicu u crvenom. Ako crvena i nije vaša boja, dopustite si da barem jedan dan u godini pokleknuti pred bojom ljubavi. Valentinovo je idealan dan za takvo što. Crvena boja rasplamsat ce ženstvenost u vama i pretvoriti vas u pravu zavodnicu.

Crvena haljina

Neka to bude haljina što jednostavnijeg kroja. Crvena je boja sama po sebi dovoljna da privuce pozornost, pa ne treba dodatno komplicirati nemogucim krojevima. Birajte materijal ovisno o prilici, no neka to bude mala crvena haljinica koja ne otkriva previše, ali ni premalo.



C
rvena bluza
Ako je haljina prevelik zalogaj za vas, odaberite romanticnu, ženstvenu crvenu bluzu s volanima ili puf rukavima, po mogucnosti od lagane viskoze ili svile. Odlicno ce pristajati u svakoj kombinaciji, bez obzira je li rijec o klasicnim crnim hlacama cigareta kroja, uskoj suknji, pa cak i trapericama.

C
rvene cipele
Ništa ne izgleda tako seksi kao crvene štiklice, osobito one s malim otvorom na prstima. Odlicno ce pristajati i na crvenu, a još bolje na crnu kombinaciju. Ako ste dovoljno odvažni, neka peta bude što viša. Uostalom, veceras ce vam se sigurno pri ruci naci neki pažljivi kavalir na kojeg cete se moci osloniti ako vas zabole noge.



C
rveni nakit
Odaberite za Valentinovo naušnice od sitnih rubina, granata ili crvenih kristalica. Podignite kosu u pundžu ili rep, pokažite svoje lice, vrat i nakit.

C
rveni šal
Cak i ako se odlucite nositi svoju omiljenu malu crnu haljinu umjesto crvene, možete je zaciniti crvenom maramom ili šalom. Odaberite svileni ili šal od kašmira u jarko crvenoj boji.



C
rveni ruž
Tko bi odolio vatrenoj crvenoj vatri na socnim crvenim usnama? Valentinovo je pravi dan da probudite zavodnicu u sebi.

C
rveno donje rublje
No još važnije od svega na Valentinovo je ono što se nosi ispod odjece. Ako planirate seksi vecer sa svojim dragim, neka crveni cipkasti grudnjak i gacice ili korzet budu spremni da ga iznenade kada padne "vanjski oklop".


Podijeli: Facebook Twiter