U Circolu održan Pula Fashion Christmas Night

(D. ŠTIFANIĆ)
(D. ŠTIFANIĆ)

Istarski modni dizajneri sinoć su u sjedištu Zajednice Talijana u Circolu predstavili svoju ponudu za božićno-novogodišnje praznike u programu nazvan Pula Fashion Christmas Night koji je održan kao nadopuna programa Prosinac u Puli. Svoje su kreacije prikazali utjecajni istarski modni dizajneri i butici, a u prepunom Circolu se tražila stolica više. Kako je ponuda bila namijenjena ženskoj populaciji tako su i pripadnice ljepšeg spola dominirale preksinoć među brojnom publikom. Cilj manifestacije je bio približiti modne brandove posjetiteljicama ne bi li zablistale u božićno-novogodišnjoj noći u domaćem dizajnu.

Započelo je jednom prednovogodišnjom pričom o dvije vjerne prijateljice ljubavi i ludosti, koju je ispričala voditeljica programa Maja Škufca iz Rijeke. Nakon toga od pozornice pa do nasred sale prošetale su manekenke koje su nosile odjeću istarskih modnih dizajnera. Prvo se predstavio Angels Wedding, zatim Antonela Showroom, pa Biba vjenčanice. Modna dizajnerica Anja Stehlik ispričala je voditeljici da joj treba oko tri, četiri mjeseca da napravi kolekciju. Nakon njenih kreacija publika je mogla uživati u kreacijama Sonje Ivanković, a manekenke su nosile i pokrivala za glavu iz butika Le mode. Iza kreacija Laardesigna stoje majka i kći koje se ovime bave četiri godine te se skladno nadopunjuju u izboru materijala, ideja i sl. Pretposljednji se preksinoć predstavio Plato Concept Store iz Pule, da bi u svojem zadnjem službenom pojavljivanju pred publikom manekenke prošetale u kreacijama Ingrid Rojc. Zanimljivo je da kreacije Ingrid Rojc nosi Miss Hrvatske Angela Zacchigna, inače iz Istre, a koja se upravo natječe za Miss svijeta u Washingtonu pa je Škufca pozvala sve da mladu Istranku podrže i daju joj glas preko aplikacije za pametne telefone. Veliko finale izbora Miss World održat će se 18. prosinca.

Program su plesnom točkom uveličale članice plesne skupine Art Dance, a za kraj su učesnici, organizatori i publika zajedno zapjevali „Božić dolazi“.

Škufca se zahvalila i organizatoru Paolu Batelu iz tvrtke Art Moment, kao i Tatjani Bulešić koja je napravila cjelokupnu koreografiju. Glazbu je puštao Dj Kedjo, za šminku se pobrinula Natalija Andronova, a za frizure Frizerski studio Tko te šiša? by Ivana Slaviček & Antonija Glavaš. (M. RADIĆ)

 


Podijeli: Facebook Twiter