U četiri nesreće četiri poginula

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Teretni vlak pregazio je sinoć muškarca na pruzi kroz predio Ražine u Šibeniku, izvijestila je šibenska policija u kratkom priopćenju. Nesreća se dogodila na kolosijeku koji vidi od Ražina za šibensku luku, nasuprot trgovačkog centra Dalmare. Još nisu poznate sve okolnosti nesreće, niti identitet stradaloga, a više detalja očekuje se nakon očevida koji je u tijeku.

U prometnoj nesreći u mjestu Budak, na cesti između Perušića i Gospića, u subotu oko 23 sata sudarila su se dva automobila. Poginula je jedna osoba, dok je troje ljudi teško ozlijeđeno. Uzroci i okolnosti nesreće još nisu poznati. 

U mjestu Salatići na otoku Krku u nedjelju oko 1.40 sati poginuo je 30-godišnji motorist. Muškarac je na motoru riječkih tablica previše otišao na desni rub kolnika i pri tom udario u stup ogledala. Poginuo je na mjestu. 

U kasnim subotnjim satima 34-godišnjak iz Velike Barne sletio je svojim osobnim automobilom u potok Kovačicu kod Bjelovara, javila je bjelovarska policija. Zbog težine ozljeda preminuo je na mjestu nesreće. (Hina/24sata.hr)


Podijeli: Facebook Twiter