U Argentum po najbolje poklone i popuste na nakit!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Argentum srebrnarnica, zasigurno najljepša poslovnica za prodaju nakita trajne vrijednosti u Puli ali i šire, u povodu nadolazećih blagdana u suradnji s Glasom Istre daruje kupone s popustom.

Naime, zlatni i srebrni nakit tradicionalno je najljepši poklon jer zbog materijala koji je izrađen predstavlja dar trajne materijalne i emotivne vrijednosti. Ponuda u Argentum srebrnarnici zaista je velika: srebrni nakit se po redovnoj cijeni može kupiti već za 80 kuna, a zlatni za 225 kuna.

Hrvatski brand Argentum sve je popularniji i upravo zbog toga što za svaki svoj artikl izdaje certifikate koji jamče kvalitetu artikala. "Drago nam je što su mnogi građani prepoznali Argentum srebrnarnice kao referentno mjesto za kupnju nakita, a upravo pred blagdane imamo najviše upita kupaca", rekao je Mihael Palić, direktor maloprodaje u Argentumu.

Prema njegovim riječima, spremnost za izradu nakita po narudžbi (kao što su ogrlice i narukvice s imenom) Argentum je izdigla iznad konkurencije.

"Posebno mi je drago da odnedavno u ponudi imamo i satove renomiranih brandova poput Galliana, Just Cavallija i Sectora tako da naši kupci sada imaju zaokruženu ponudu na jednom mjestu", rekao je Mihael Palić.

Zlato – idealan dar trajne vrijednosti

Zahvaljujući vlastitoj proizvodnji u srebrnarnici Argentum može se naći i velika ponuda zlatnika i srebrnjaka kao i burmi te zaručničkog prstenja. U posljednje vrijeme najviše se prodaje zeleni tzv. Hurrem prsten, popularan zbog serije Sulejman Veličanstveni. (PROMO)

U NAŠOJ FOTO GALERIJI PRONAĐITE KUPON S POPUSTOM I ISPRINTAJTE GA, TE U ARGENTUM SREBRNARNICI, FLANATIČKA 10, OSTVARITE POPUSTE!


Podijeli: Facebook Twiter