U Areni "Aida", Oliver, Zdravko Colic i Tom Jones

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kao i svake godine, otkad je 2008. Grad Pula osnovao Povjerenstvo za ljetne programe u Areni, ono je ovih dana odradilo svoj posao i donijelo odluku o dodjeli nekih termina tijekom ljeta.

Prema odobrenim terminima, 8. srpnja na najljepšoj otvorenoj pozornici na svijetu nastupit ce Oliver s klapom Cambi i prijateljima u organizaciji Astorije d.o.o. Zasad je to i jedini rezerviran termin u srpnju jer su u kolovozu svi ostali. Tako je vec 4. kolovoza zakazan koncert Zdravka Colica, a organizator je Gramofon d.o.o. Tjedan dana kasnije, u subotu 11. kolovoza, planirana je opera "Aida". Koncert je prijavio Top kongres menadžment d.o.o. Sredinom kolovoza, tocnije 14., Lira Intersound i Nu Coast Entertaiment GMBH dobili su termin za koncert Toma Jonesa.

- Povjerenstvo potvrduje da ce se u terminu od 21. do 28. srpnja, prema Programu javnih potreba u kulturi, u amfiteatru održati 59. festival igranog filma u Puli u organizaciji Pula Film Festivala s tim da tehnicka ekipa Pula Film Festivala ulazi u amfiteatar vec 14. srpnja.

Povjerenstvo je takoder predložilo da se ne dodijeli termin organizatoru Mirakul prvi d.o.o. za koncert Željka Joksimovica te Udruzi Idia za Bunker - festival zabranjenih i zaboravljenih filmova, rekao je Lukšic te pojasnio da ti programi ne udovoljavaju clanku 3. Pravilnika koji propisuje kriterije za dodjelu termina.

S obzirom na to da je još ostalo nepopunjenih termina, javni poziv ostaje otvoren do popune, a Povjerenstvo ce nastaviti s radom kako bi se i nove prijave mogle adekvatno obraditi. (Sandra ZRINIC TERLEVIC)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU

 


Podijeli: Facebook Twiter