U akciji "Kupujmo u Puli" popusti do 50 posto

Ilustracija (Srecko Niketic /  CROPIX)
Ilustracija (Srecko Niketic / CROPIX)

U prostorijama pulske Turističke zajednice danas je održana konferencija za novinare na kojoj je najavljena nova shopping akcija nazvana "Kupujmo u Puli" koja će se održati u subotu, 4. listopada. Direktorica pulskog TZ-a Sanja Cinkopan Korotaj ukratko je izložila program akcije, naglasivši da je minimalan uvjet za sudjelovanje u akciji bio da trgovine imaju barem 15 posto popusta, a neke su trgovine pristale na čak 50 posto zbog čega se očekuje dobar odaziv građana.

Osim popusta i produženog radnog vremena do 22 sata, za sve posjetitelje bit će organizirana i živa glazba na dva punkta, odnosno na tržnici i Portarati. U akciji sudjeluju ukupno 53 trgovine koje će biti posebno obilježene.

- Grad Pula od samih početaka podržava ovu i slične akcije kojima se, na zadovoljstvo svih uključenih, potiče trgovački sektor i oživljava centar grada, a građani imaju priliku dobro se zabaviti i pritom uštedjeti, rekla je Lidija Musi, voditeljica Odsjeka za kulturu u Gradu Puli.

Inače, akcija "Kupujmo u Puli" pretposljednja je prodajna akcija od četiri predviđene za ovu godinu. Sljedeća?je 6. prosinca, u povodu blagdana Sv. Nikole. Na konferenciji za novinare bili su i Serđo Stupar, Sanja Bubonjić iz?Hrvatske gospodarske komore te Elida Cerovac Bakiš, predsjednica sekcije trgovaca pri Obrtničkoj komori Pula, koja je bila i inicijator ove akcije. Organizatori su TZ Pula, Grad Pula, HGK Pula i Udruženje obrtnika Pule. (N. S.)


Podijeli: Facebook Twiter