U Addendi Dan otvorenih vrata i besplatne radionice


U povodu Tjedna cjeloživotnog učenja, koji će se održati od 30. rujna do 6. listopada, Pučko otvoreno učilište Addenda iz Pule organizira Dane otvorenih vrata i besplatne radionice za građanstvo.

- Od utorka 1. listopada do četvrtka 3. listopada, od 8 do 12 i od 16 do 20 sati, odlučili smo otvoriti vrata Učilišta kako bi ponudili uvid u naše  programe zainteresiranoj javnosti, navela je ravnateljica Majda Miljan uz riječi da će u Danima otvorenih vrata svim polaznicima omogućiti upis u razne programe osposobljavanje i usavršavanja uz deset posto popusta.

Besplatne radionice će se održati u utorak, 1. listopada kada će, od 18 do 20 sati, biti radionica "Komunikacija sa samim sobom" koju će održati komunikologinja Tijana Vukić Stjelja, a u četvrtak, 3. listopada, na rasporedu je radionica "Kako do zdravog ekološkog povrća" koje će održati magistrica agronomije Orijeta Milovan.

Na radionice se treba prijaviti osobno, na broj telefona 381-656 svakim radnim danom od 8 do 12 i od 16 do 20 sati, ili na [email protected]

U Tjednu cjeloživotnog učenja Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih u suradnji s partnerima razvija projekt s događanjima u svim dijelovima Hrvatske, koji će građanima omogućiti upoznavanje s mogućnostima cjeloživotnog obrazovanja i učenja. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter